Maskotak - Irurk Itzulpenak (Madril : Susaeta, 2020)
Liburu soinudun interaktibo dibertigarria. Norekin hitz egin nahi duzu gaur? Katuarekin? Urre-arrainarekin? Eta zer dio txoriak? Markatu zure maskoten kopurua eta entzun haien ahotsa liburu honekin jostailu mugikor batekin.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Lagun egiteko animaliak; Hotsa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak