Maskotak / [euskarazko testua, Irurk Itzulpenak] (Nire lehen telefonoa (Susaeta), 2020)
Liburu soinudun interaktibo dibertigarria. Norekin hitz egin nahi duzu gaur? Katuarekin? Urre-arrainarekin? Eta zer dio txoriak? Markatu zure maskoten kopurua eta entzun haien ahotsa liburu honekin jostailu mugikor batekin.