Amonatxoa (Behin batean... (Erein), 2004)
Ipuin klasikoak dira. 3-8 urte bitartean begiratu, irakurri, ulertu eta disfrutatzeko ipuinak. Gure gizarte zaharreneko istorioak entzunez edo irakurriz sartuko dira umeak eskolan eta munduan.