Hiru hartzak eta Begi Urdin (Donostia : Erein, 2007)
Ipuin klasikoak dira. 3-8 urte bitartean begiratu, irakurri, ulertu eta disfrutatzeko ipuinak. Gure gizarte zaharreneko istorioak entzunez edo irakurriz sartuko dira umeak eskolan eta munduan.
3-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Letra lotua
Keywords: Hartzak; Haurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak