Hortzetaraino armaturik - Desclot, Miquel; Campillo, Susanna; Rosetta Testu Zerbitzuak ([Donostia] : Erein, 2006)
Bizillok bakterioen gerrarako behar den moduko prestakuntza jaso du bakterioren eskolan. Lehenengo irtenaldian, ikasitako guztia egiten saiatu da. Baina lortuko al du garaipena? Ipuin honetan higieneari buruz aurkituko dituzun gomendioekin, zeuk ere erraz menderatuko duzu Bizillo.
Haurrekin balioen heziketa landu nahi duten guraso eta irakasleek, bilduma honi buruzko gida didaktiko bat dute dohainik eskura erein@erein.com web orrian.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Garbitasuna; Balioak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak