Hortzetaraino armaturik / Miquel Desclot ; irudiak, Susanna Campillo ; [itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak ; proposamen didaktikoa, Teresa Soler Cobo] - Desclot, Miquel (Balioen txanda (Erein), 2006)
Bizillok bakterioen gerrarako behar den moduko prestakuntza jaso du bakterioren eskolan. Lehenengo irtenaldian, ikasitako guztia egiten saiatu da. Baina lortuko al du garaipena? Ipuin honetan higieneari buruz aurkituko dituzun gomendioekin, zeuk ere erraz menderatuko duzu Bizillo.