Lehenengo txangoa - Casalderrey, Fina; Seoane, Marina; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2006)
Gurutzek aroztegi bat dauka, eta Andrea biolin-jotzailea da. Alexen gurasoak dira, eta semeak lehenengo txangoa du gaur. Zer abentura biziko ote dituzte autobusean? Nor ezagutuko dute? Alexek eta bere lagunek erakutsiko dizute gizonak eta emakumeak gauza berberak egiteko gai direla.
Haurrekin balioen heziketa landu nahi duten guraso eta irakasleek, bilduma honi buruzko gida didaktiko bat dute dohainik eskura erein@erein.com web orrian.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura sailaren laguntza jaso du
Keywords: Hezkidetza; Balioak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak