Nork behar du kapela magiko bat? / M. Jesús Bolta ; irudiak, Anna Clariana ; [itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzua ; proposamen didaktikoa, Teresa Soler Cobo] - Bolta, María Jesús (Balioen txanda (Erein), 2006)
Clara Claramuntek badu kapela bat bere nahi guztiak egia bihurtzen dizkiona, baina bakarrik ibiltzen da beti. Laster ikusiko du bere kapela baino gauza magikoagorik badela, bakardadeari aurre egiten laguntzen dion zerbait. Ipuin honek erakutsiko dizunez, gauza asko edukitzeak ez zaitu zoriontsuago egiten.