Kutsidazu bidea, Ixabel - Sagastizabal, Joxean 1956-); Aranburu, Nagore; Zuazua, Anartz; Gorringo antzerki taldea ([S.l.] : Sonopress-Ibermemory Elkarlanean, 2004)
Gorringo Antzerki Taldeak antzeztutako "Kutsidazu bidea, Ixabel" obraren bideoa ikus dezakezue.
Aktoreak: Mikel Sarriegi, Iñaki Agirrezabal, Egoitz Lasa, Isabel Agirresarobe, Ainere Tolosa, Anjel Alkain, Taldea: Gorringo
Keywords: Antzerki-emanaldiak