Kutsidazu bidea, Ixabel / egilea, Joxean Sagastizabal ; egokitzapena, Josean Sagastizabal eta Nagore Aranburu ; zuzendaria, Anartz Zuazua ; errealizadorea, Santi Etxeberia , ETBk grabatutako produkzioa - Sagastizabal, Joxean 1956-); Aranburu, Nagore; Zuazua, Anartz (Sonopress-Ibermemory Elkarlanean, 2004)
Gorringo Antzerki Taldeak antzeztutako "Kutsidazu bidea, Ixabel" obraren bideoa ikus dezakezue.