Berria ikasgela : hondamendi nuklearra arrisku - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2022)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak. Giza tragediaz gain, gerrak baditu beste ondorio batzuk ere. Ukrainako gatazkak eragin handia izan dezake ingurumenean, eta adituek arrisku bat nabarmendu dute: kutsadura nuklearra. Hamabost erreaktore dauzkate martxan.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Ukrainako gerra, 2022; Ingurumena; Natur Zientziak; Natur Zientziak; Natur Zientziak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak