Alakazum! 2 : [zabaldu Alakazum unibertsoa!] - Aguilar, Enric; Méndez, Esther; González, Sabela; Maramara taldea (Dénia : Zombi Paella, 2021)
"Alakazum! 2" joko hau, "Alakazum! sorginak eta tradizioak" jokoaren hedapena da. Hedapen hau erabiltzeko, ezinbestekoa da jatorrizko jokoa edukitzea. Jokoaren helburua jatorrizko jokoaren berbera da: kultura bereko 8 puntu edo gehiago lortzea. Bi eta bost lagunen artean jokatu daiteke, eta 70 karta dakartza.
70 karta.
10 urtetik aurrrera
Keywords: Jolas didaktikoak