Alakazum! 2 : [zabaldu Alakazum unibertsoa!] / egilea eta argitaratzailea, Enric Aguilar ; ilustratzaileak, Esther Méndez ; [itzulpenak, Sabela González eta Maramara taldea] - Aguilar, Enric (Zombi Paella, 2021)
"Alakazum! 2" joko hau, "Alakazum! sorginak eta tradizioak" jokoaren hedapena da. Hedapen hau erabiltzeko, ezinbestekoa da jatorrizko jokoa edukitzea. Jokoaren helburua jatorrizko jokoaren berbera da: kultura bereko 8 puntu edo gehiago lortzea. Bi eta bost lagunen artean jokatu daiteke, eta 70 karta dakartza.