Ibarrola itsasadarrean : ura, burdina, sua eta airea : [erakusketa] = Ibarrola en la ría: agua, hierro, fuego y aire: [exposición] - Vela del Campo, Juan Ángel; Itsasmuseum Bilbao (Bilbao : Itsasmuseum, 2021)
"Ibarrola itsasadarrean: ura, burdina, sua eta airea", Agustín Ibarrolaren erakusketaren katalogoa. Itsasoaren eta industriaren arloko gaiak jorratzen dituen marrazki eta formatu handiko olio-pinturez osatuta dagoen erakusketa. 70eko hamarkadan egindako lanak dira, artistaren epe ezaguna, liluratu zuten itsasadarra eta paisaia industrialaren estetika ezaugarri dituenak. Ibarrola itsasadarrean: ura, burdina, sua eta airea erakusketaren eta katalogoaren komisarioa Irrintzi Ibarrola izan da eta Laboral Kutxaren laguntza izan du.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Ibarrola, Agustín -- Erakusketak; Monografiak