Ibarrola itsasadarrean : ura, burdina, sua eta airea : [erakusketa] = Ibarrola en la ría: agua, hierro, fuego y aire: [exposición] / [antolatzaileak, Itsasmuseum Bilbao ; komisarioa, Irrintzi Ibarrola ; testua, Juan Ángel Vela del Campo] - Vela del Campo, Juan Ángel (Itsasmuseum, 2021)
"Ibarrola itsasadarrean: ura, burdina, sua eta airea", Agustín Ibarrolaren erakusketaren katalogoa. Itsasoaren eta industriaren arloko gaiak jorratzen dituen marrazki eta formatu handiko olio-pinturez osatuta dagoen erakusketa. 70eko hamarkadan egindako lanak dira, artistaren epe ezaguna, liluratu zuten itsasadarra eta paisaia industrialaren estetika ezaugarri dituenak. Ibarrola itsasadarrean: ura, burdina, sua eta airea erakusketaren eta katalogoaren komisarioa Irrintzi Ibarrola izan da eta Laboral Kutxaren laguntza izan du.