Gerra / [testua] José Jorge Letria ; [ilustrazioak] André Letria ; [itzulpena, Uxoa Iñurrieta] - Letria, José Jorge (Babel (A fin de cuentos), 2022)
Gerra gaixotasun xuxurlatu bat bezala jaiotzen da, eta gorrotoak, zapaldunahiak eta ezinikusiak elikatzen dute. Gerra da, beharbada, inoiz asmatu den produkturik iraunkorrena. Inoizko konplexutasunik handieneko mundu batean, memoria lokartura jauzi egiten duen zuzi baten parekoa da José Jorge Letriaren eta André Letriaren poema ilustratu hau.