Uratxima kementsua - Bodin, Nathalie; Biguri, Koldo (Legutiano : Saure, 2004)
Japoniako herriska honetan, "Kementsua" izatea oso garrantzitsua da, eta frogatu beharra dago... Erronkak onartuz eta... bizia bera arriskuan jarriz! Eta Uratximak alferreko arriskuetan erori nahi ez duenean koldartzat hartzen dute! Baina berari bost axola horrek: kemena beste zerbait da berarentzat. Horixe ikasi beharko dute laster "kementsuek"!
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura