Maitatu zure burua! - Cox, Beth; Costa, Natalie; Barker, Vicky; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2021)
Buruko osasun ona sustatzeko funtsezko urratsak dira haurrei beren sentimenduak ezagutzen eta kudeatzen laguntzea, autoestimu ona eraikitzen laguntzea eta guztiok desberdinak baina garrantzitsuak garela ulertaraztea. Horretara dator bilduma hau. Arreta handiz diseinatutako teknika eraginkor eta jarduera eginerrazen bidez, ongizate emozional ona eraikitzeko baliabideak eskaintzen ditu, guraso zein irakasleentzat, bereziki, tresna oso lagungarria bihurtuz. 6 urtetik gorako haurrei zuzendutako liburu hauek eskoletan probatu dira, emaitza arrakastatsuekin! Zure itxura zeure burua adierazteko moduaren parte da: zeure gorputza, zeure arauak! Baina itxura zure istorioaren parte baino ez da. Barnean nor zaren jakitea, hori da benetan garrantzitsua dena. Liburu honetako teknika eraginkorren bidez, haurrek munduan bere lekua aurkitzen ikasiko dute. Liburu honetan, hainbat jarduera daude, hala nola gizakion gorputza zeinen harrigarria den jabetzeko jarduerak eta normala existitzen ez dela konturatzeko jarduerak; guztiak ere haurrei beren burua maitatzen laguntzeko diseinatuak.
6 urtetik aurrera (urdina)
Love being you!
Keywords: Autoestimua; Emozioak eta sentimenduak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak