Gremioen garapena Erdi Aroan / Julio Egurrola - Egurrola, Julio (Julio Egurrola (Youtube kanala), 2021)
Julio Egurrola, Bigarren Hezkuntzako irakasleak bideo batzuk eskeintzen dizkigu. Edukiak Historia eta Geografia irakasgaiekin zerikusi zuzena dute, beraz oso erabilgarriak izan daitezke. Bideo honetan, "gremioen garapena Erdi Aroan" gaia jorratuko da.