Gerra Hotza : Greziako gerra zibila / Webgunea Koldo Mitxelena (Webgunea Koldo Mitxelena (Youtube kanala), 2016)
Koldo Mitxelena BHI Gazteizko institutua da. Ikastetxeko Youtube kanalean bideo ugari partekatuak dituzte. Guztietatik, batzuk Historia eta Geografia irakasgaieten edukiak lantzen dituzte eta interesgarriak dira. Bideoak ikasleen eskutik datoz, hau da, haiek grabatu eta prestatu dituzte. Bideo honetan, "Gerra Hotza eta Greziako Gerra zibila" gaia lantzen da.