Gerra Hotza : Nikaragua ([Vitoria-Gasteiz] : Webgunea Koldo Mitxelena, 2016)
Koldo Mitxelena BHI Gazteizko institutua da. Ikastetxeko Youtube kanalean bideo ugari partekatuak dituzte. Guztietatik, batzuk Historia eta Geografia irakasgaieten edukiak lantzen dituzte eta interesgarriak dira. Bideoak ikasleen eskutik datoz, hau da, haiek grabatu eta prestatu dituzte. Bideo honetan, "Gerra Hotza eta Nikaragua" gaia lantzen da.
DBH - BATX
Keywords: Gerra Hotza; Munduko politika -- 1945-1989; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak