Antzinako Erroma - Egurrola, Julio ([S.l.] : Julio Egurrola, 2021)
Julio Egurrola, Bigarren Hezkuntzako irakasleak bideo batzuk eskeintzen dizkigu. Edukiak Historia eta Geografia irakasgaiekin zerikusi zuzena dute, beraz oso erabilgarriak izan daitezke. Bideo honetan, "Antzinako Erroma" gaia jorratuko da.
DBH
Keywords: Erromatar zibilizazioa; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak