Paleolitoa / Julio Egurrola - Egurrola, Julio (Julio Egurrola (Youtube kanala), 2021)
Julio Egurrola, Bigarren Hezkuntzako irakasleak bideo batzuk eskeintzen dizkigu. Edukiak Historia eta Geografia irakasgaiekin zerikusi zuzena dute, beraz oso erabilgarriak izan daitezke. Bideo honetan, "Paleolitoa" gaia jorratuko da.