AEB Independentzia ([S.l.] : Batx 1 Historia Youtube, 2017)
Batx 1 Historia Youtube kanalak eskainitako bideoak ditugu hemen. Hauetan historiako hainbat atal garatzen dira. Honetan, "AEBko Independentzia" gaia jorratuko da.
Keywords: Giza zientziak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak