Langile mugimenduak / Batx 1 Historia Youtube (Batx 1 Historia Youtube (Youtube kanala), 2017)
Batx 1 Historia Youtube kanalak eskainitako bideoak ditugu hemen. Hauetan historiako hainbat atal garatzen dira. Honetan, "langile mugimenduak " gaia jorratuko da.