Erromatar inperioa - Perez Martinez, Hodei ([S.l.] : Hodei Perez Martinez, 2021)
Hodei Perezek bideo sorta eskeintzen digu. Bideoak Historia eta Geografia irakasgaien edukiak ulertzeko baliagarriak dira. Hau "Erromatar inperioa" gaian sakontzen du.
DBH
Keywords: Erromatar zibilizazioa; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak