Antzinako Greziaren historia ([S.l.] : Historia ikasten, 2021)
Historia ikasten kanalak bideo sorta eskeintzen digu, guztiak Historia eta Geografia irakasgaien edukiak ulertzeko baliagarriak dira. Hau "Antzinako Greziaren historia" gaian sakontzen du.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak