Frantziako Iraultza - Urcelay Gaona, Hegoi ([S.l.] : Hegoi Urcelay Gaona, 2016)
Hegoi Urcelay Gaona bideo sorta eskeintzen digu, guztiak Historia eta Geografia irakasgaien edukiak ulertzeko baliagarriak dira. Hau "Frantziako Iraultza" gaian sakontzen du.
DBH
Keywords: Giza zientziak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak