Frantziako Iraultza / Hegoi Urcelay Gaona - Urcelay Gaona, Hegoi (Hegoi Urcelay Gaona (Youtube kanala), 2016)
Hegoi Urcelay Gaona bideo sorta eskeintzen digu, guztiak Historia eta Geografia irakasgaien edukiak ulertzeko baliagarriak dira. Hau "Frantziako Iraultza" gaian sakontzen du.