Giza geografia: hiriko morfologia - Martinez, Estitxu ([S.l.] : Estitxu Martinez, 2020)
Estitxu Martinez, Geografia eta Historiako irakasleak Youtuben euskarazko materiala eskaintzen du. Bere kanalean hainbat bideo interesgarri partekatu ditu ikasleak erabili ahal izateko. Bideoak Geografia eta Historiako gaiak garatzen dituzte gehienbat. Honek, "giza geografia: hiriko morfologia" gaia lantzen du.
DBH
Keywords: Giza geografia; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak