Mesopotamia: historiaren bilakaera eta gizartea - Martinez, Estitxu ([S.l.] : Estitxu Martinez, 2019)
Estitxu Martinez, Geografia eta Historiako irakasleak Youtuben euskarazko materiala eskaintzen du. Bere kanalean hainbat bideo interesgarri partekatu ditu ikasleak erabili ahal izateko. Bideoak Geografia eta Historiako gaiak garatzen dituzte gehienbat. Honek, "Mesopotamia: historiaren bilakaera eta gizartea" gaia lantzen du.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak