Ibaietako zibilizazioak eta idazkeraren sorrera / Estitxu Martinez - Martinez, Estitxu (Historiaren Txokoa (Youtube kanala), 2019)
Estitxu Martinez, Geografia eta Historiako irakasleak Youtuben euskarazko materiala eskaintzen du. Bere kanalean hainbat bideo interesgarri partekatu ditu ikasleak erabili ahal izateko. Bideoak Geografia eta Historiako gaiak garatzen dituzte gehienbat. Honek, "ibaietako zibilizazioak eta idazkeraren sorrera" gaia lantzen du.