Espainiako biztanleriaren banaketa eta desorekak - Martinez, Estitxu ([S.l.] : Estitxu Martinez, 2016)
Estitxu Martinez, Geografia eta Historiako irakasleak Youtuben euskarazko materiala eskaintzen du. Bere kanalean hainbat bideo interesgarri partekatu ditu ikasleak erabili ahal izateko. Bideoak Geografia eta Historiako gaiak garatzen dituzte gehienbat. Honek, "Espainiako biztanleriaren banaketa eta desorekak" gaia lantzen du.
DBH
Keywords: Giza geografia; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak