Peteren oin erraldoiak / [testua] Sally Rippin ; ilustratzailea, Chris Kennett ; [itzulpena eta testuaren moldaketa, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Rippin, Sally (Munstroen eskola (Mezulari), 2022)
Gaur Kirol Eguna da, denak daude eguzkitan. Zuk uste duzu Petek egin dezakeela arineketan? Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina errimadun testuekin!