Deb eta Dot eta diot konplot - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2022)
Haur batzuk onak dira, baina beste batzuk ez... Batzuek berdinak dirudite, adibidez! Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina errimadun testuekin!
5 urtetik aurrera (urdina)
Deb an Dot and the Mix-up plot
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak