Deb eta Dot eta diot konplot / [testua] Sally Rippin ; ilustratzailea, Chris Kennett ; [itzulpena eta testuaren moldaketa, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Rippin, Sally (Munstroen eskola (Mezulari), 2022)
Haur batzuk onak dira, baina beste batzuk ez... Batzuek berdinak dirudite, adibidez! Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina errimadun testuekin!