Industrializazioa Historia Batxi 2 - Lasa, Eneko ([S.l.] : Eneko Lasa, 2018)
Eneko Lasak Industrializazioaren inguruko bideoa eskeintzen digu. Lasari esker prozesu historiko honi buruzko ezinbestesko informazioa jasoko dugu.
BATX
Keywords: Giza zientziak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak