Industrializazioa Historia Batxi 2 / Eneko Lasa - Lasa, Eneko (Eneko Lasa (Youtube kanala), 2018)
Eneko Lasak Industrializazioaren inguruko bideoa eskeintzen digu. Lasari esker prozesu historiko honi buruzko ezinbestesko informazioa jasoko dugu.