Txina zaharra - Calvo Jimenez, Julen ([S.l.] : Julen Calvo Jimenez, 2018)
Julen Calvo Jimenez, lehen hezkuntzako irakasleak bideo batzuk eskeintzen dizkigu. Edukiak Historia eta Geografia irakasgaiekin zerikusi zuzena dute, beraz oso erabilgarriak izan daitezke. Bideo honetan, "Txina zaharra" gaia jorratuko da.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak