Amerikako aurkikuntza - Calvo Jimenez, Julen ([S.l.] : Julen Calvo Jimenez, 2017)
Julen Calvo Jimenez, lehen hezkuntzako irakasleak bideo batzuk eskeintzen dizkigu. Edukiak Historia eta Geografia irakasgaiekin zerikusi zuzena dute, beraz oso erabilgarriak izan daitezke. Bideo honetan, "Amerikako aurkikuntza" gaia jorratuko da.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak