Amerikako aurkikuntza / Julen Calvo Jimenez - Calvo Jimenez, Julen (Julen Calvo Jimenez (Youtube kanala), 2017)
Julen Calvo Jimenez, lehen hezkuntzako irakasleak bideo batzuk eskeintzen dizkigu. Edukiak Historia eta Geografia irakasgaiekin zerikusi zuzena dute, beraz oso erabilgarriak izan daitezke. Bideo honetan, "Amerikako aurkikuntza" gaia jorratuko da.