Oria - López de Tejada Flores, Patxi ([El Ejido] : Círculo rojo, 2017)
Oria liburuan lau poema luze, jarraiak, biltzen dira, eguneroko bizitzako kontraesanak eta elkarren artean komunikatzeko zailtasun edo ezintasunak islatu nahi dituztenak. Olerki bakoitza esaldi bakar batez osatua dago, neurtitz ugaritan adierazia. Oria ibaiaren antzera poemek jario bat badute, baita urloak ere, padurak, distirak, osinak, lasterrak...
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura