Hondarra - López de Tejada Flores, Patxi ([Almeria] : Letrame, 2017)
Patxi López de Tejada Flores (Donostia, 1970) gizakia ilargira heldu zen eta gero sortu zen eta beste planeta edo satelite batera bertaratzen lortu baino lehen zenduko omen da. Tarte nahasi horretan ez du behar beste txiro ezta behar beste aberats ere egiten lortu, eta galtzen duenean -ia beti, alegia- bere burua defendatzen edo saltzen ez jakiteagatik izan dela uste dutenetakoa da. Legeak ikasi zituen baino ez zituen ulertzen asmatu. Hondarra, kontakizun laburrez osaturiko liburua dugu
Keywords: Helduentzako Literatura