Antzinako Mesopotamia (II) : gizartea, ekonomia, kultura ([S.l.] : Benito KMK, 2020)
Benito KMK Youtube kanalean Historia eta Geografiako irakasgaien inguruko bideoak aurkitu ditzakegu. Bideo hauetan Beñatek gutxitan hitz egiten du. Hau da, ez ditu audio azalpen asko ematen. Horren ordez azalpen gehienak testuen bidez txertatzen ditu. Edukiak interesgarriak izatea lortzen du, beraz hemen eskuragai izango dituzu. Bideo honetan, "antzinako Mesopotamia, bilakaera historikoa" gaia eskaintzen digu.
DBH
Keywords: Mesopotamia -- Ekonomia; Mesopotamia -- Gizartea; Mesopotamia -- Kultura; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak