Antzinako Txina (I) : garapen historikoa ([S.l.] : Benito KMK, 2020)
Benito KMK Youtube kanalean Historia eta Geografiako irakasgaien inguruko bideoak aurkitu ditzakegu. Bideo hauetan Beñatek gutxitan hitz egiten du. Hau da, ez ditu audio azalpen asko ematen. Horren ordez azalpen gehienak testuen bidez txertatzen ditu. Edukiak interesgarriak izatea lortzen du, beraz hemen eskuragai izango dituzu. Bideo honetan, "antzinako Txina, garapen historikoa" gaia eskaintzen digu. Gainera galdera batzuk proposatzen dizkigu Beñatek: 1- Noiz eta non ezarri ziren lehen populazio egonkorrak Txinan? 2- Zer da "HUANG HE"? Zergatik izan zen hain garrantzitsua? 3- Nork bateratu zuen Txina? Zein mendetan? Zein da garai horretako eraikuntza famatuena?
DBH
Keywords: Txina -- -Historia; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak