Mesopotamia ([S.l.] : Geografia eta Historia euskeraz, 2018)
Aitor irakasleak Youtuben euskarazko bideo ugari partekatu zituen, hauetan Geografia eta Historiako edukiak aurkitu ditzakegu. Arbel digitalaz baliatuta hainbat gai desberdin garatuko ditu irakasle honek, guztiak modu didaktiko eta erakargarri batean. Bideo honetan, "Mesopotamia" gaia azalduko digu.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak