XIX mendeko 3 iraultza bolada liberalak 1820/1830/1848 / Geografia eta Historia euskaraz (Geografia eta Historia euskaraz. Aitor Zelaia (Youtube kanala), 2017)
Aitor irakasleak Youtuben euskarazko bideo ugari partekatu zituen, hauetan Geografia eta Historiako edukiak aurkitu ditzakegu. Arbel digitalaz baliatuta hainbat gai desberdin garatuko ditu irakasle honek, guztiak modu didaktiko eta erakargarri batean. Bideo honetan, "XIX mendeko 3 iraultza bolada liberalak 1820/1830/1848" gaia azalduko digu.