Azpeitiarrak Espainiako gerran / [egilea] Amaia Mendizabal Elias ; [hitzaurrea, Imanol Elias Odriozola] - Mendizabal Elias, Amaia (Uztarria Kultur Koordinakundea, 2006)
Espainiako Gerra hasi zenetik 70 urte bete dira eta, hain zuzen, 1936ko irailean sartu ziren Francoren aldeko tropak Azpeitian. Hori guztia dela eta, liburua egin du Amaia Mendizabalek: "Azpeitiarrak Espainiako Gerran". Bertan, gerra era batera nahiz bestera bizi izan zuten herritarrei egindako bederatzi elkarrizketa daude.