Vienako Biltzarra 1815 eta Berrezarkuntza / Geografia eta Historia euskaraz (Geografia eta Historia euskaraz. Aitor Zelaia (Youtube kanala), 2017)
Aitor irakasleak Youtuben euskarazko bideo ugari partekatu zituen, hauetan Geografia eta Historiako edukiak aurkitu ditzakegu. Arbel digitalaz baliatuta hainbat gai desberdin garatuko ditu irakasle honek, guztiak modu didaktiko eta erakargarri batean. Bideo honetan, "Vienako Biltzarra 1815 eta Berrezarkuntza" gaia azalduko digu.