Hiltzear dauden kulturak - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1996)
"Hiltzear dauden kulturak" liburuan bizirik dirauten 5.000 herri indigenen kultur aberastasunaren berri ematen da. Jaiotza, sarbide-erritoak, heriotza, lana, munduaren sorrerari buruzko sinesmenak, tabuak, artea... gizateriak inguruneari moldatzeko erakutsi duen aniztasuna ikaragarria da. Zoritxarrez, ondare hau galtzear dago.
1996/02/06
Glosarioa: 156-157. or.
1996/02/06
Keywords: Herri indigenak; Gutxiengo etnikoak; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak